Nyheder

Kom og nyd et glas gløgg og et par æbleskiver

Kom og nyd et glas gløgg og et par æbleskiver

Lørdag d. 3. december står partiforeningen og byrødderne på Torvet og ønsker alle en glædelig jul. Der serveres et glas dejlig varm gløgg og æbleskiver. Kom og få en snak om alt eller intet - vi er der mellem kl. 1030-1230. 

Tak for valgkampen

Tak for valgkampen

Partiforeningen afholdte lørdag d. 5. november et lille arrangement under titlen "Tak for valget", hvor de frivillige hyggede sig et par timer med smørrebrød. Jeppe var selvfølgelig til stede og holdt en ærlig takketale for det store arbejde de frivillige havde lagt i arbejdet. Kredsens kampagnelede Jørgen Mathiesen var også til stede og holdt en fyldig analyserende tale. Tusind tak til jer begge og Jeppe ses her sammen med formanden. 

Jeppe Kofod var tæt på det 8. mandat

Jeppe Kofod var tæt på det 8. mandat

Jeppe Kofod var meget tæt på at komme i Folketinget - men manglede kun 650 personlige stemmer. Vi mistede et mandat i Sjællands Storkreds - og det mandat var gået til Jeppe. Tak til Jeppe for dit engagement gennem hele valgkampen.

Husk at stemme personligt

Husk at stemme personligt

Det er vigtigt for Ringsted at vi stemmer personligt på Jeppe Kofod til Folketingsvalget den 1. november 2022. Ringsteds stemmer skal helt ind i Folketinget!

Mød Jeppe Kofod på Torvet.

Mød Jeppe Kofod på Torvet.

Kom og og mød Jeppe Kofod, vores Byrådsmedlemmer og Partiforeningen. Socialdemokratiet er på Torvet lørdag formiddag den 29. oktober 2022 kl. 10.00 - 12.00.

Ringstednatten

Ringstednatten

Husk Ringstednatten den 2. september 2022.

Møde om forsvarsforbeholdet

Møde om forsvarsforbeholdet

Onsdag d. 18. maj 2022 kl. 1900 afholdes der i Moviehouse i Ringsted debatmøde om afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Paneldeltager er Jeppe Kofod, Socialdemokratiet, Louise Schack Elholm, Venstre, Søren Søndergaard, Enhedslisten og en deltager fra DF. Mød op til en spændende debat der er gratis adgang. 

Ny folketingskandidat

Ny folketingskandidat

Jeppe Kofod blev d. 19. april 2022 valgt som Ringsted-Sorø Kredsens kommende folketingskandidat på et kredsrepræsentantskabsmøde. Stort tillykke til Jeppe og stort tillykke til partiforeningerne. Vi glæder os til et aktivt og konstruktivt samarbejde fremover og glæder os over, at vi nu har direkte adgang til folketinget og ikke mindst den Socialdemokratiske regering. Jeppe sidder endvidere i regeringens koordinationsudvalg bestående af 5 ministre ført an af Statsministeren. Derudover sidder finansministeren, forsvarsministeren, justitsministeren og udenrigsministeren.