Nyheder

Debatmøde om Ringsted Forsynings arbejde

Debatmøde om Ringsted Forsynings arbejde

Partiforeningen afholder debatmøde om Ringsted Forsynings arbejde. Mødet afholdes mandag d. 3. juni hos NNF Østre Parkvej 2G i Ringsed. Vi starter med grill-pølser kl. 1800 og selve mødet starter i forlængelse heraf. Direktør Janne Hansen giver et oplæg om forsyningens arbejde omkring separatkloakering, klimatilpasning, spildevandsplanen, nyt fjernvarmeværk i Benløse og andre områder. Det bliver en spændende aften, hvor det giver mulighed for at spørge ind til status nye såvel som de igangværende projekter. 

Debatmøde om Frivillighed

Debatmøde om Frivillighed

Partiforeningen afholder lørdag d. 6. april 2024 et brunch- og debatmøde for medlemmer. Frivillighed i Ringsted er emnet med deltagelse af ekstern oplægsholder. Vi starter med brunch kl. 1000 - hvorefter der vil være oplæg efterfulgt af fælles drøftelse om emnet. Inviter meget gerne en gæst med til mødet.  Efter debatmødet giver byrådsgruppen en orientering om opstarten på budget 2025 - og her vil det være muligt at komme med gode indspark til det kommende budget. Dette møde varer ca. 1 time.  Mødet holdes i lokalerne ved NNF, Østre Parkvej 2g, 4100 Ringsted  

Generalforsamling

Generalforsamling

Ringsted partiforening afholder generalforsamling lørdag d. 24. februar 2024 kl. 0930 i lokalerne hos 3f, Vibevej 12, 4100 Ringsted. Dagsorden er udsendt til alle medlemmerne via vores medlemsblad ROSEN.  Så hvis du som medlem har interesse og lyst til at give dine holdninger til kende organisatorisk - så mød op og deltag. Der serveres morgenmad kl. 0900 og vi slutter af med smørrebrød.  Vel mødt til alle medlemmer. 

Brunch- og Debatmøde

Brunch- og Debatmøde

Lørdag d. 27. januar 2024 kl. 1000 afholder partiforeningen brunch- og debatmøde om ældreområdet. På mødet vil der være oplæg fra Reinhold Schäfer om sin tid som leder af Ortved Plejecenter såvel som der vil blive debatteret om givende fællesskaber for vores ældre medborgere. Mødet holdes i lokalerne ved NNF, Østre Parkvej 2g, 4100 Ringsted

Sangaften med MF Mogens Jensen

Sangaften med MF Mogens Jensen

Partiforeningen afholder sangaften med MF Mogens Jensen som vil føre os gennem en række gode danske sange. Kom glad og vær med - der kan købes øl/vand og kaffe. Arrangementet afholdes i Ringsted Kulturhus, Søgade 3, 4100 Ringsted torsdag d. 11. januar 2024 fra kl. 1900.  

Banko og Julefrokost

Banko og Julefrokost

Partiforeningen afholder julefrokost og bankospil for medlemmer d. 9. december 2023 kl. 1200. Vi starter med frokostbord og derefter bankospil - som vanlig med mange flotte præmier. Bare mød op og vær glad sammen med andre medlemmer.  

Gløgg og æbleskiver

Gløgg og æbleskiver

Lørdag d. 2. december 2023 fra kl. 1030 er partiforeningen og byrødderne på Torvet, hvor der serveres æbleskiver og gløgg til alle interesserede. Mød glad op og få en god politisk snak - eller bare en snak. 

Debatmøde

Debatmøde

Socialdemokratiet holder debataften om, hvordan vi kan gøre livet bedre for børn og familier i Ringsted.Kom og vær med til at identificere udfordringer og løsninger i fællesskab.Alle medlemmer er velkomne.Der er kaffe, kage og boller. Tid og stedTorsdag 21. septemberkl. 19.00-21.00NNF - Østre parkvej 24100 Ringsted

Ringstednatten - Socialdemokratiet

Ringstednatten - Socialdemokratiet

Socialdemokratiet er naturligvis med kampagnevognen på Ringstednatten d. 1. september 2023. Møde vores byrådsmedlemmer og bestyrelsen og få en god politisk snak. Budget 2024 er helt klart et relevant emne, som vi gerne vil drøfte med borgerne. 

Medlemsmøde om Budget 2024

Medlemsmøde om Budget 2024

Partiforeningen afholder medlemsmøde om Budget 2024 torsdag d. 24. august kl. 1930 i lokalerne på Vibevej.  Alle medlemmer er meget velkomne til at give deres besyv med, komme med input eller gode ideer.

Jeppe Kofod trækker sig som Folketingskandidat

Jeppe Kofod, Ringsted-Sorø kredsens folketingskandidat, har valgt at trække sig helt fra politik og koncentrere sig om sin rådgivende virksomhed. Det er med stor beklagelse, idet vi i Ringsted-Sorø kredsen havde set frem til næste folketingsvalg, hvor Jeppe helt klart ville være en god kandidat med stor mulighed for at blive valgt til Folketinget.  Kredsen og de to partiforeninger, Ringsted og Sorø, skal nu have arbejdshandskerne på for at udfinde en ny kandidat.  Jeppe Kofod ønskes held og lykke med hans nye virksomhed og nye tilværelse - uden direkte politik. 

Møde om EU med Marianne Vind

Møde om EU med Marianne Vind

Ringsted og Sorø partiforeninger inviterer til debat om EU med Marianne Vind – socialdemokratisk medlem af Europa-Parlamentet. Marianne er vores sjællandske medlem af Europa parlamentet, og hun kommer med sidste nyt om den stigende fattigdom i Europa, der også rammer mennesker i fuldtidsjob. Arbejdsmarkedet bliver for hver dag stadig mere usikkert med flere og flere daglejere, præcis som for 100 år siden. Marianne vil tale om, hvilke områder EU KAN lovgive på, og hvilke områder EU IKKE skal lovgive på, set med danske øjne. For denne udvikling får også betydning for vores velfærd. Der vil også blive talt om krigen i Ukraine, klimaproblemerne, selskabsskat, arbejdsmiljø og meget mere.  Alle er velkomne til at lytte, stille spørgsmål og kommentere, vi serverer kaffe og kage. Tilmelding er nødvendig - se kalender.

Medlemsmøde om budget 2024

Medlemsmøde om budget 2024

Lørdag d. 1. april kl. 1000 afholder partiforeningen medlemsmøde om budget 2024 startende med lækker brunch. Byrådsgruppen og bestyrelse vil være til stede og drøfte Ringsted kommunes økonomiske muligheder for den kommende budgetperiode. Vi kan alle mærke, at vi befinder os i en økonomisk svær periode, derfor er medlemmernes opfordringer, forslag og tanker rigtig vigtig at få med til de kommende økonomiske drøftelser. På dette møde er der frit slag for nye ideer, direkte forslag og opbakning til byrådsgruppen.  Mødet holdes som brunchmøde og afholdes i lokalerne hos NNF, Østre Parkvej 2G, 4100 Ringsted. Alle medlemmer er velkomne til en god formiddag. 

Mette Ahm-Petersen valgt som spidskandidat til KV/2025

Mette Ahm-Petersen valgt som spidskandidat til KV/2025

Gruppeformand Mette Ahm-Petersen er på generalforsamlingen valgt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2025. Mette blev indstillet fra valgudvalget og bestyrelsen og blev valgt på generalforsamlingen med stor applaus. Mette blev medlem af byrådet i 2014 og sidder nu i sin 3. periode og gennem alle perioder siddet i udvalg med fokus på skoler, institutioner og børn og unge. Derudover sidder Mette, som gruppeformand, i økonomiudvalget. Mette er uddannet pædagog og er nu institutionsleder i Sorø kommune. 

Ny bestyrelse

Ny bestyrelse

Efter partiforeningens generalforsamling ser bestyrelsen således ud: Formand Svend-Erik Jakobsen Næstformand Lisbeth K. Andersen Kasserer Benny Christensen Medlem Eilif Ahm-Petersen Medlem Daniel Anshøj Medlem Anders Mortensen Medlem John Fobian-Madsen Medlem Valentin Andersen Medlem Mette Ahm-Petersen Medlem Therese Bille Kristensen Suppleant Mette Lundgaard Hansen Suppleant Anja Resen

Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023

Ringsted partiforening afholder generalforsamling lørdag d. 25. februar 2023 kl. 0930 i lokalerne hos 3f, Vibevej 12, 4100 Ringsted. Dagsorden er udsendt til alle medlemmerne via vores medlemsblad ROSEN. Vi skal bl.a. drøfte enkelte vedtægtsændringer, såvel som der skal gennemføres et valg af spidskandidat til det kommende KV/RV i 2025. Så hvis du som medlem har interesse og lyst til at give dine holdninger til kende organisatorisk - så mød op og deltag. Der serveres morgenmad kl. 0900 og vi slutter af med smørrebrød.  Vel mødt til alle medlemmer. 

Medlemsmøde: Mine oplevelser som udenrigsminister

Jeppe Kofod kommer til medlemsmødet d. 28. januar 2023 kl. 1000 og vil med hans sædvanlige ildhu fremlægge et yderst interessant side af hans oplevelser som dansk udenrigsminister. Partiforeningen byder på brunch. Mød op og få en god indlevelse i Jeppes politiske liv de seneste år.  

Møde for nye medlemmer

Møde for nye medlemmer

Torsdag d. 19. januar afholdes der møde for nye medlemmer. Mødet afholdes i byrådssalen. Socialdemokratiet i Ringsted er i den positive situation, at vi fortsat modtager flere nye medlemmer. 11 nye medlemmer har meddelt deres ankomst og partiforeningen har sammensat et kort introduktions program. Det er altid en dejlig oplevelse at holde disse møder, hvor nye medlemmer får mulighed for at blive lidt klogere på både det organisatoriske og politiske arbejde der foregår i vores partiforening. 

Tak for valgkampen

Partiforeningen afholdte lørdag d. 5. november et lille arrangement under titlen "Tak for valget", hvor de frivillige hyggede sig et par timer med smørrebrød. Jeppe var selvfølgelig til stede og holdt en ærlig takketale for det store arbejde de frivillige havde lagt i arbejdet. Kredsens kampagnelede Jørgen Mathiesen var også til stede og holdt en fyldig analyserende tale. Tusind tak til jer begge og Jeppe ses her sammen med formanden. 

Jeppe Kofod var tæt på det 8. mandat

Jeppe Kofod var meget tæt på at komme i Folketinget - men manglede kun 650 personlige stemmer. Vi mistede et mandat i Sjællands Storkreds - og det mandat var gået til Jeppe. Tak til Jeppe for dit engagement gennem hele valgkampen.

Husk at stemme personligt

Det er vigtigt for Ringsted at vi stemmer personligt på Jeppe Kofod til Folketingsvalget den 1. november 2022. Ringsteds stemmer skal helt ind i Folketinget!

Mød Jeppe Kofod på Torvet.

Kom og og mød Jeppe Kofod, vores Byrådsmedlemmer og Partiforeningen. Socialdemokratiet er på Torvet lørdag formiddag den 29. oktober 2022 kl. 10.00 - 12.00.

Ringstednatten

Ringstednatten

Husk Ringstednatten den 2. september 2022.

Møde om forsvarsforbeholdet

Møde om forsvarsforbeholdet

Onsdag d. 18. maj 2022 kl. 1900 afholdes der i Moviehouse i Ringsted debatmøde om afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Paneldeltager er Jeppe Kofod, Socialdemokratiet, Louise Schack Elholm, Venstre, Søren Søndergaard, Enhedslisten og en deltager fra DF. Mød op til en spændende debat der er gratis adgang. 

Ny folketingskandidat

Jeppe Kofod blev d. 19. april 2022 valgt som Ringsted-Sorø Kredsens kommende folketingskandidat på et kredsrepræsentantskabsmøde. Stort tillykke til Jeppe og stort tillykke til partiforeningerne. Vi glæder os til et aktivt og konstruktivt samarbejde fremover og glæder os over, at vi nu har direkte adgang til folketinget og ikke mindst den Socialdemokratiske regering. Jeppe sidder endvidere i regeringens koordinationsudvalg bestående af 5 ministre ført an af Statsministeren. Derudover sidder finansministeren, forsvarsministeren, justitsministeren og udenrigsministeren.