Nyheder

Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023

Ringsted partiforening afholder generalforsamling lørdag d. 25. februar 2023 kl. 0930 i lokalerne hos 3f, Vibevej 12, 4100 Ringsted. Dagsorden er udsendt til alle medlemmerne via vores medlemsblad ROSEN. Vi skal bl.a. drøfte enkelte vedtægtsændringer, såvel som der skal gennemføres et valg af spidskandidat til det kommende KV/RV i 2025. Så hvis du som medlem har interesse og lyst til at give dine holdninger til kende organisatorisk - så mød op og deltag. Der serveres morgenmad kl. 0900 og vi slutter af med smørrebrød.  Vel mødt til alle medlemmer. 

Medlemsmøde:  Mine oplevelser som udenrigsminister

Medlemsmøde: Mine oplevelser som udenrigsminister

Jeppe Kofod kommer til medlemsmødet d. 28. januar 2023 kl. 1000 og vil med hans sædvanlige ildhu fremlægge et yderst interessant side af hans oplevelser som dansk udenrigsminister. Partiforeningen byder på brunch. Mød op og få en god indlevelse i Jeppes politiske liv de seneste år.  

Møde for nye medlemmer

Møde for nye medlemmer

Torsdag d. 19. januar afholdes der møde for nye medlemmer. Mødet afholdes i byrådssalen. Socialdemokratiet i Ringsted er i den positive situation, at vi fortsat modtager flere nye medlemmer. 11 nye medlemmer har meddelt deres ankomst og partiforeningen har sammensat et kort introduktions program. Det er altid en dejlig oplevelse at holde disse møder, hvor nye medlemmer får mulighed for at blive lidt klogere på både det organisatoriske og politiske arbejde der foregår i vores partiforening. 

Tak for valgkampen

Tak for valgkampen

Partiforeningen afholdte lørdag d. 5. november et lille arrangement under titlen "Tak for valget", hvor de frivillige hyggede sig et par timer med smørrebrød. Jeppe var selvfølgelig til stede og holdt en ærlig takketale for det store arbejde de frivillige havde lagt i arbejdet. Kredsens kampagnelede Jørgen Mathiesen var også til stede og holdt en fyldig analyserende tale. Tusind tak til jer begge og Jeppe ses her sammen med formanden. 

Jeppe Kofod var tæt på det 8. mandat

Jeppe Kofod var tæt på det 8. mandat

Jeppe Kofod var meget tæt på at komme i Folketinget - men manglede kun 650 personlige stemmer. Vi mistede et mandat i Sjællands Storkreds - og det mandat var gået til Jeppe. Tak til Jeppe for dit engagement gennem hele valgkampen.

Husk at stemme personligt

Husk at stemme personligt

Det er vigtigt for Ringsted at vi stemmer personligt på Jeppe Kofod til Folketingsvalget den 1. november 2022. Ringsteds stemmer skal helt ind i Folketinget!

Mød Jeppe Kofod på Torvet.

Mød Jeppe Kofod på Torvet.

Kom og og mød Jeppe Kofod, vores Byrådsmedlemmer og Partiforeningen. Socialdemokratiet er på Torvet lørdag formiddag den 29. oktober 2022 kl. 10.00 - 12.00.

Ringstednatten

Ringstednatten

Husk Ringstednatten den 2. september 2022.

Møde om forsvarsforbeholdet

Møde om forsvarsforbeholdet

Onsdag d. 18. maj 2022 kl. 1900 afholdes der i Moviehouse i Ringsted debatmøde om afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Paneldeltager er Jeppe Kofod, Socialdemokratiet, Louise Schack Elholm, Venstre, Søren Søndergaard, Enhedslisten og en deltager fra DF. Mød op til en spændende debat der er gratis adgang. 

Ny folketingskandidat

Ny folketingskandidat

Jeppe Kofod blev d. 19. april 2022 valgt som Ringsted-Sorø Kredsens kommende folketingskandidat på et kredsrepræsentantskabsmøde. Stort tillykke til Jeppe og stort tillykke til partiforeningerne. Vi glæder os til et aktivt og konstruktivt samarbejde fremover og glæder os over, at vi nu har direkte adgang til folketinget og ikke mindst den Socialdemokratiske regering. Jeppe sidder endvidere i regeringens koordinationsudvalg bestående af 5 ministre ført an af Statsministeren. Derudover sidder finansministeren, forsvarsministeren, justitsministeren og udenrigsministeren.